Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 10/09/2020
9:00 - 15:00

Lokation
Horisont Hotel & Konference

Kategori


Durewall Metoden – Nænsom Nødværge®

1-dags kursus i konfliktforebyggelse uden tekniktræning

pris: 1.450 kr. ex. moms inkl. forplejning.


På en kursusdag får du mulighed for at modtage en grundig introduktion til Durewall metoden som forebyggende værktøj.

Vi arbejder med mennesket i centrum og ser på de bagvedliggende problemstillinger, som kan forårsage konflikter, samt i personalets egen-tilstand og indsats i forebyggelse og nedtrapning.

På en kursusdag vil du blandt andet arbejde med:

  • Durewall metodens 10 principper. Vi gennemgår og arbejder med udvalgte principper for at øge forståelsen, samt hvordan principperne indvirker på forebyggelse og konfliktnedtrapning. Under gennemgangen af de enkelte principper, vil der være videooplæg med særlige øvelser som illustrerer et princip.
  • Den Nye Dialog (DND-samtalen) vil blive gennemgået, og der vil være øvelser i samtaleteknik. DND er et effektivt værktøj til dialogen mellem kolleger i sparring eller I de-briefing øjemed, samt en tilgang til den forebyggende og konfliktnedtrappende dialog.
  • Tidlige tegn på aggression. Vi dykker ind i forskellige muligheder for at observere og handle på ud fra tidlige tegn på aggression.
  • Cases fra egen arbejdsplads. Hvis det er aktuelt for din arbejdsplads, arbejder vi på dagen gerne ud fra relevante cases.
  • Konfliktmønster – Vi arbejder med modellen FØR-UNDER-EFTER som metode til forebyggelse og forståelse. Derudover ser vi på reaktionsmønstrer og handlemuligheder via de tre F’er og de tre I’er (Fight, Frys, Flygt og Intuition, Instinkt, Intelligens). Lærere, pædagoger og omsorgspersonale kan på denne måde tage et aktivt ansvar i det forebyggende samarbejde med mennesket og de udfordringer der spiller ind.
  • T. – Modellen. Samarbejds- og forståelsesmodel for Egen-Tilstand i relation til konflikter og relationsarbejde. Vi introducerer modellen som samtalemodel til afklaring af den tydelige rollefordeling og mulighed for at støtte op om de forskellige kompetencer som er i spil kollegialt

Med en kursusdag er du som person og dit personale introduceret til en række brugbare værktøjer. Værktøjer som supplerer den viden og kompetence som i forvejen eksisterer og er i spil på institutionen. Samt samarbejdsøvelser som illustrerer betydningen af tilgang, indsats og forståelse for konflikter

Med Durewall metoden får dit personale fornyet selvindsigt og muligheden for at tage aktivt ansvar for behandlingsmiljøet og forståelsen for de bagvedliggende faktorer for menneskers konflikter.

Pris:

1.450 kr. ex. moms.

Lokation:

Horisont Hotel & Konference
Agro Food Park 10
8200 Aarhus N

Fuld forplejning

For deltagelse: indtast dine informationer her nedenunder.

Skulle du have spørgsmål til indhold eller andet relevant materiale, er du mere end velkommen til at kontakte mig på:

Tlf: +45 3286 0190
Fax: +45 3286 0192

Email: kursus@durewall.dk

Obs: tilmelding er først gældende, når kursus-administratoren har accepteret og givet besked her om pr. mail

CORONA BEMÆRKNINGER:

  • Antal deltagere sættes ud fra myndighedernes anbefalinger, og vil blive godkendt ud fra et “først til mølle” princip.

 

 

Bookings

Book din plads på holdet her!