Instruktøruddannelse – Sjælland (Hillerød)

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 27/01/2020 - 29/01/2020
9:00 - 16:00

Lokation
Frederiksborgcenteret

Kategori


Instruktør Nænsom Nødværge®


Instruktør Nænsom Nødværge

Instruktør Nænsom Nødværge

 

✔ Lær humant selvforsvar!

 

✔ Bliv i stand til at lære det videre til kollegaer!

 

✔ Adgang til efteruddannelse for større ekspertise!

   

"Instruktør Nænsom Nødværge ®"er for dig der arbejder med udad reagerende mennesker

Nænsom Nødværge® med Durewall-metoden er en human, etisk og effektiv metode til at beskytte sig selv og andre, uden at nogen kommer til skade – heller ikke angribere eller aggressive personer. Metoden bliver bl.a. brugt indenfor pleje, omsorg, psykiatri, misbrug, flygtningecentre og skoler til at forebygge og håndtere konflikter, vold, trusler og verbale overgreb på en måde, der er nænsom og respektfuld over for det enkelte menneske.

Formål

Målet med denne uddannelse er at give dig viden om de mekanismer, der udløser truende eller voldelige situationer, og hvordan man ved hjælp af kropssprog, attitude og behandling kan forebygge og reagere på truende opførsel. Desuden er formålet at du får kendskab til pædagogik, instruktør viden, læringsstile, evaluering teknikker mv., således at du på en god og lærerig måde kan formidle dine færdigheder i konfliktløsning til dine kolleger.

Uddannelsens længde

10 dage fordelt på 3 moduler.
Modul 1: 27.-29 januar 2020
Modul 2: 2.-4 marts 2020
Modul 3: 14.-17 april 2020

Bemærk venligst: For at opnå status som legitimeret instruktør er der deltagerpligt på kurset. Eventuelt manglende dage skal derfor tages på næstfølgende uddannelse for at opnå legitimering. Kan fornyes gennem videreuddannelse.

Fuld forplejning.

For deltagelse: indtast dine informationer her nedenunder. Skulle du have spørgsmål til indhold eller andet relevant materiale, er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Tlf: +45 3286 0190 Fax: +45 3286 0192 Email: kursus@durewall.dk Obs: tilmelding er først gældende, når kursus-administratoren har accepteret og givet besked her om pr. mail  

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *