Mød Karina mammen

Durewall Instituttet design element

Efter 20 gode og velbetalte år i det kommercielle erhvervsliv forlod jeg i 2007 mit job som administrerende direktør og blev selvstændig ejer af Durewall Instituttet i Danmark.

Den korte, men præcise forklaring var, at jeg følte et stadigt stigende behov for at beskæftige mig med et område, som gav mening på et andet plan end løn, prestige og pensionsordning.

Og hvad giver mere mening end at bidrage til at virksomheder, organisationer og ikke mindst medarbejdere møder dagen med en endnu større arbejdsglæde og motivation end de gjorde dagen forinden?

For det er præcis, hvad vores kurser og uddannelser i sidste ende handler om: at motivere virksomheder til forandring og frigive det uudnyttede potentiale i såvel organisationen som hos den enkelte medarbejder.

Men det kræver forudsætninger at ændre de ting, der står i vejen for vores mål og drømme. Ligesom det kræver forudsætninger at gøre det gode arbejde godt.

Disse forudsætninger findes i rigt mål i Durewall Instituttets kurser og uddannelser, og det glæder mig meget, at så mange ansatte i plejen, psykiatrien og skoleområdet efter gennemført uddannelse i Nænsom Nødværge har opnået en tryggere og mere meningsfuld hverdag.

Udover mit daglige virke som indehaver af Durewall Instituttet, har jeg gennemført flere certificerede life- and business coaching uddannelser hos bla. Manning Inspire Instituttet og på The Ford institute for integrative coaching i San Diego/USA. Min viden og erfaring herfra fletter jeg derfor ind i mine kursusforløb på Durewall Instituttet, når det giver mening.

Har du lyst til at connecte eller læse mere om mig, kan du besøge min LinkedIn profil her.