ÅBEN TEMADAG OM KONFLIKTHÅNDTERING, AARHUS

Dato: 12. november 2024
Tid: 9:00 – 15:00
Lokation: Horisont Hotel og Konference, Agro Food Park 10, Aarhus (OBS: findes også i Taastrup).

I social- og sundhedssektoren er der et alt for højt niveau af trusler og vold.

Er du én af dem som arbejder med mennesker, som har et udadreagerende reaktionsmønster og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan håndtere dette både før, under og efter disse situationer, så vil denne dag være højst aktuel for dig.

Durewall-metoden er en principbasseret metoden, som arbejder med at opnå størst mulig effekt med mindst mulig kraft, uden at forvolde smerte eller skade. Durewall-metoden har fokus på det enkelte menneskes fysiske og mentale tryghed. Det gælder både den medarbejder, der bruger metoden, og den borger, beboer eller bruger, du som medarbejder arbejder sammen med.

Via metodens 10 principper lærer du, hvordan du med kropssprog, verbal kommunikation og fysiske teknikker kan forebygge voldsomme situationer og håndtere voldsom adfærd på en nænsom og respektfuld måde.

Prisen pr. pers. pr. dag er kr. 1.850, –
Ved 4 tilmeldinger og der over fra samme arbejdsplads får man 10% rabat. Prisen er inkl. frokost og Durewall materialer, ekskl. moms.

Tilmelding foregår efter ”først til mølle-princippet” og skal ske på følgende mail: kursus@durewall.dk eller på tlf. +45 32 86 01 90.
Hotel- og konferencecenter Horisont, Agro Food Park 10, Aarhus N.

Book din plads på holdet

kommende kurser

Modtag vores nyhedsbrev

* Påkrævet felter

Ved at klikke på send knappen, accepterer du samtidig vores Persondatapolitik.

Vi anvender MailChimp som marketing platform. Læs mere om Mailchimp's Persondatapolitik her.